Saturday, September 11, 2010

MexAm snacks

vegetarian burrito

chicken wings with cranberries

potato and nut crockets

Thursday, August 26, 2010

Thursday, August 19, 2010

Easy snack for Missy Elle

Cheese cream & fresh tomato + cucumberSaturday, August 14, 2010

Friday, August 13, 2010

Прстени зготвени од јапонски дизајнер

Уникатни, вкусни прстени "зготвени" од извесна Софија од Јапонија. Моделите се инспирирани од разни јадења, пијалоци, слатки оброци, колачи традиционална кујна на неколку земји, но и некои современи пакувања. Минијатурните "макети" се толку автентично направени, што ќе посакате да ги изедете. Бидејќи серијата на успешни реализации е голема и тешко е да се одлучите кој е најинтересен, еве една поширока селекција.*Преземено од блогот funkrazy.