Friday, August 13, 2010

Прстени зготвени од јапонски дизајнер

Уникатни, вкусни прстени "зготвени" од извесна Софија од Јапонија. Моделите се инспирирани од разни јадења, пијалоци, слатки оброци, колачи традиционална кујна на неколку земји, но и некои современи пакувања. Минијатурните "макети" се толку автентично направени, што ќе посакате да ги изедете. Бидејќи серијата на успешни реализации е голема и тешко е да се одлучите кој е најинтересен, еве една поширока селекција.*Преземено од блогот funkrazy.

No comments: